INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


CICLUL VITAL
CICLUL VITAL - EUGENE PERMA - Tratamente - de îngrijire a părului

CICLUL VITAL
EUGENE PERMA - Tratamente - de îngrijire a părului


CICLUL VITAL
Alianţa perfectă între ştiinţă şi natura la serviciul de frumusetea parului.
Caracteristici:
• favorizează ingrediente naturale păstrând un efect cosmetic;
• nu folosesc materii prime de origine animală;
• este lipsit de parabeni;
• este testat dermatologic.
Fiecare segment de linie conţine un ingredient activ natural asociate cu un ingredient activ de tecnologico , creat de
Eugene Perma laboratoarele din Paris.

MOTOARE-REDUCTORE LISSANT TERMOPROTETTIVO
tratamentul cel mai bun vanzator de ciclul VITAL de îndreptare

Ingredientul activ din linia naturală este Rosa Gallica este celebru pentru său înmuiere , care este extras din organice trandafiri. Ingredientul activ din tecnologico este Lustreplex , asta face păr strălucitor, este uşor de ori şi anti-umiditate şi anti-încreţi.
Rezultatele cautarii: protejează fibrele în timpul îndreptare. Facilitează utilizarea de perie în acelaşi timp de uscare. Şi reduce aspectul creţ. Protejeaza de un uscător de păr agresiune şi păr întinderea.
ambalaj: sticla cu duză de spray 150 ml.

ORGANICE de ulei de măsline cu roşii hibiscus
parul subtire si normale

Cea mai mare sursă de inspiraţie din ciclul Vital este reprezentat de multi-acţiune , creat prin fuziunea a unui fluid cu un ulei de păr. Certificate ECOCERT ulei organic este extras în Indonezia de care se încadrează o planta tropicala este Moluccana este bogat in vitamina e. uscate ulei din profil unic senzoriale: non-grasa , pătrunde rapid, dispune de un finisaj moale pe păr şi non-lipicioase. Uleiul derivat dintr-un lanţ de producţie eco-responsabil , implicarea comunităţii locale. Uleiul conţine, de asemenea, flori de hibiscus rosu, care posedă proprietăţi antioxidante liniştitor şi proprietăţi de hidratare şi îmbunătăţeşte moliciune flexibilitate şi luciul de păr. Vitamina P în interiorul joacă o puternică acţiune capilar protector răspunde la nevoile normale a păr fin. În cele din urmă, Omega 3 acizi graşi esenţiali nu rezumate de corpul nostru , care ajuta menţine părul de umiditate şi de a proteja împotriva efectelor îmbătrânirii se datorează proprietăţile lor de regenerare.
Rezultatele cautarii: regenerează şi reparaţii fibra de păr. Catifelează şi hidratează şi ajută de uscare şi de coafare. Întăreşte. Dă strălucire părului. Protejeaza parul de UV si UVB si agresiunile externe cauzate de căldură de la un uscător de păr şi plăci.
ambalaj: sticla cu duză de spray 150 ml.

X

privacy